even Production, udvikler og producerer dokumentarfilm, virksomhedsfilm, TV programmer, reklamefilm, shows/events og indhold til nye medier samt konsulentopgaver og rådgivning til alle platforme.

Vi kan også hjælpe private virksomheder, kultur,-og offentlige institutioner med at analysere deres behov og sammen med dem, at planlægge hvorledes deres historie kan fortælles.

Vi lægger vægt på, at vores indhold er begavet, dannet indhold. Termer som ikke udelukker, at indholdet kan være både underholdende og nyskabende. Vi producere med en høj production value, klare budskaber, flow og historiefortælling.

Et projekt udviklet og produceres, så det også kan anvendes på SoMe og andre platforme. At skabe fællesskaber og at have fokus på ”før, under og efter” er ligeledes en vigtig faktor, når man producerer indhold.

Filmmediet kan noget, som en PowerPoint præsentation eller en skreven dokumentation ikke altid favner. Det kan lettere formidle budskaber fordi brug af lyd, billede, skrift og fakta, kan gøres kort og præcist samtidig, så næsten alle husker det, fordi det rammer alle sanserne. Film er husket med op til 75% sammenlignet med tekst på 10%, hvilket betyder, at film er det mest effektive historiefortællings værktøj, vi har.