Min ledelsesstil er præget af åbenhed og tillid. Jeg tager ansvaret og beslutningerne når det er nødvendigt, men jeg mener man opnår de bedste resultater, hvis man respekterer de mennesker og faglige kompetencer der er på et hold og i samråd træffer de beslutninger der skal træffes. Dog hele tiden med visionen og det besluttede mål for øje. 

Deadlines, hårdt arbejde, stramme budgetter og mange interessenter er dagligdag i vores branche. Det skræmmer mig ikke - det er sådan det er og man udvikler resultater indenfor de givne rammer, med de mest kreative og ansvarlige løsninger. 

Gennem årene har jeg arbejdet meget med strategi, økonomi, personaleledelse og programudvikling og – opstart af programmer, både på Nordisk Film hvor jeg blandt andet startede Go´Aften Danmark og på DR med opstart af Aftenshowet, samt som produktionschef i DR og de sidste 4 år som Eventchef. 

I DR Event, som var en nyetableret afdeling i DR i 2006, fik jeg hurtigt opbygget og udviklet en event-niche, hvor vi producerede større live-begivenheder såsom begivenheder i kongehuset, herunder statsbesøg, bryllup, barnedåb, nytårstaler, mærkedage mm. Vi skabte også selv større livebegivenheder, f.eks. de store gratis koncerter på Rådhuspladsen. 

Jeg har således haft ansvar for et årligt meget stort budget og mange medarbejdere og er vant til at have det fulde overblik over store komplekse produktioner.

Mine visioner når jeg producere er at skabe fællesskaber, lave begavet og dannet indhold med ”den dobbelte historie”; være underholdende, innovative og turde gå først - også på SoMe. Hvilket betyder at alle de programmer jeg de sidste mange år har haft ansvaret for, har været tilgængelige på alle platforme og er blevet støttes op af de sociale medier. 

I en stor organisation som DR hvor jeg brugte næsten 10 år, lærer man også at agere i en politisk og bureaukratisk hverdag. Her gælder det om at kunne og turde stå ved sine beslutninger, men også at finde løsninger med de mulige ressourcer og at kunne samarbejde på tværs af organisationen. 

Mit netværk er meget stort, dels indenfor TV branchen, dels i det officielle Danmark. Dertil kommer et stort privat netværk. 

Jeg har været så heldig at være med fra TV2 startede og med den et brud på det TV monopol der var, det gav os 25 fantastiske år med flow TV, masser af TV kanaler og nye programgenrer. Vi er i dag 25 år senere godt i gang med en ny medietid, hvor flow TV ebber ud i takt med at publikum søger sit indhold individuelt, uafhængigt af platform, tid og sted. 

Vi er alle lidt famlende, for hvem skal vi producere til? TV kanaler, Netflix, YouTube, biografer, egne platforme, SoMe osv. 

Jeg tror på at brugerne stadig vil søge begavet indhold, fællesskaber, underholdning, nyheder, satire, film, serier og frem for alt den gode historie. Men de vil selv vælge hvornår de ser det og hvor meget de vil se, så når behovet for fordybelse er der vil de søge det og når behovet for lette og hurtige nyheder er der vil de søge det, og hvor indholdet er placeret er i princippet ligegyldigt bare det er tilgængeligt. 

Det er en spændende ny tid som jeg er glad for, at være en del af i mit nye selskab i samarbejder med både TV stationer, produktionsselskaber og andre virksomheder. Jeg tror på, at det er på det private marked at vi kan og skal tage de første spadestik. Det går rigtig hurtigt i udlandet og vi skal være med i den udvikling. Vi er i Danmark kendt for vores film og store dramaproduktioner og for at være i stand til at producere økonomisk ansvarligt og stadig med meget høj production value. Jeg tror vi har alle muligheder for at være med også internationalt med meget mere af vores indhold.